Falska tävlingar för status

På senaste tiden så har det bara kommit fler och flera fake tävlingar på Instagram, detta har nog mest kommit efter att en speciell spelare börjat med dem och lottar ut flera tusen star coins för flera tusen svenska kronor, hur troligt låter det att detta skulle stämma?

När summan av SC är över 1000 då förstår jag att tävlingen är fake - ingen lägger ut flera hundra på andra spelare. Jag tror aldrig jag hört om någon som faktiskt fått de 8000+ sc som de har vunnit. Det skulle kosta den som håller i tävlingen 800 kr om det är på dubbelhelg. 

När ska folk förstå att de bara blir lurade med alla dessa tävlingarna? Lurade för att personerna ska få status och bli "kända". Det låter hemskt att säga men det är så det är - vad finns det annars för anledning? Man vinner ingenting annat på det. Tyvärr. 

Det man vinner i längden är hat, det kommer spridas ut att man har falska tävlingar och tillslut så är det bara hat och hat. Inte så lyckat. Man förlorar mer än vad man vinner.

Jag vet inte ens vad jag ska komma med detta inlägg utan vet bara att jag måste sprida ut detta, eftersom att folk blir lurade med detta dagligen. 




 

lifeatjorvik.blogg.se

Hej jag heter Jennifer Snowstar och jag bor på ön Jorvik tillsammans med mina 7 hästar.

RSS 2.0